dimarts, 24 de març del 2020

ACTIVITATS CONFINAMENT 4T

Primeres activitats que ens arriben...Recordeu sempre entrar en aquest enllaç que s'anirà actualitzant. L'enllaç el trobeu al final del recull d'activitats que us anem compartint:

- La Martina, el Roc i la Liona segueixen fent moltes coses durant el confinament: exercici, manualitats, cuinar, veure curtmetratges, sudokus,...

- L'Armand i l'Eduard.

-El Lucas fent un aperitiu per gaudir de la primavera.  

- El Juan ens ensenya diferents activitats: surt a fer un aplaudiment al balcó, juga amb la tablet, amb números...

- L'Eduard ens vol saludar amb aquesta bonica foto mentres està llegint!

- Hola!!! Bona tarda! Sóc Silvia (mare de Gisela), us enviem un video tutorial de com fer una pa de pessic. Us enviem una forta abraçada i desitgem que estigueu molt bé!

- L’Armand repassant conceptes musicals, en aquest cas les equivalències rítmiques.

-Avui ens arriben fotos de la Gisela ben entretinguda, composant cançons, llegint a la seva cabana improvisada i fent experiments de ciència, fantàstic!

-Aquesta setmana, la Martina, el Roc i la Liona hem continuat fent feines, algunes diferents de les que fem normalment a l’escola. Hem fet manualitats (pasta de sal, plastilina casolana, galetes de civada, pintar,...), una mica d’exercicis, jugar molt i també fer feines de casa. També hem cosit i ens hem fet unes cintes pel cap! 

Us adjuntem algunes fotografies i us deixem la recepta de les galetes perquè són fàcils, bones i saníssimes!!! Que tingueu bon confinament❗️ https://www.conbotasdeagua.com/galletas-de-avena-ricas-de-verdad 

-L’Àlvaro ens fa arribar un vídeo d’una estona fent esport.

- La mare de la Cloe ens explica que a casa aprofiten per fer puzzles que tenien pendents! Bona idea!

- La Júlia Serra i en Joan ens ensenyen diferents activitats que han fet: Música amb els veïns, cabana sota l'escala, fem galetes, videoconferència ioga amb la tieta.

-L’Alma ens envia una foto seva fent activitat física! Ben fet! 

- La Berta ha escrit unes cartes a les seves amiguetes. Que contentes es posaran! 

- Aquí veiem com s’aprofiten els dies de confinament, molt bé Unai! Cuiner, jugador d’escacs, dibuixant, jardiner, pintor, científic, ballarí i atleta... Súper!  

- La kris ens envia una foto dibuixant un manga, una de les seves especialitats i un video genial, fent una gran activitat! MOLT DIVERTIT. -La Júlia Amores amb el seu germà Eneko (p4) fan unes manualitats ben boniques. 

- L’Ona ens mostra algunes de les produccions que ha fet en un taller de papiroflexia a casa, enhorabona!

- La Lola ens ensenya una recepta de cuina, un joc i unes manualitats. Ens encanten Lola!

- El Nil ens proposa un repte, qui s’anima?

-L’Ares ens envia diferents activitats: creant joies, cosint mascaretes, ajudant a pintar a casa i fent diferents manualitats. Ben fet!!!

- L’Adri (4tA)  ha escrit una carta sincera plena de sentiment felicitant a tot el personal sanitari del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, bonica i gran iniciativa! A l’àlbum la podeu llegir.

- L’Armand i l’Eduard col·laboren amb les tasques de casa!!!

- L’Iker ens ensenya les seves mascotes virtuals.
-L’Álvaro ens ensenya com fa pa amb la seva germana. S´ho passen pipa! 
-Avui L’Ona (4rtA)i l’Aina han fet un laberint. Necessiteu una Caixa de cartró, silicona liquida, palletes i una canica que farà de pilota. No oblideu de fer 2 forats a la caixa, un per l’entrada i l’altre per la sortida.Us engresqueu? 

-La María com a bona practicant de l’atletisme que és, ens mostra uns dibuixos d’algunes de les proves d’aquest gran esport. 
-La Júlia (4rtA) ens passa algunes fotos i vídeos fent exercici, jugant a jocs de taula i d’un pastís que té una pinta espectacular. 
-La Júlia Amores ha fet un súper experiment d’un volcà i ens passa les fotos i el video.




  https://photos.app.goo.gl/rkWzp71jXZAMHZpa6

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada