diumenge, 12 d’abril del 2020

Continuem pujant les vostres fotos fent tot tipus d'activitats! I un video ben bonic de la nostra BASSA aquests dies de confinament!



Video BASSA:

https://photos.google.com/album/AF1QipNzFg5S7m48coBh5BYcrpH21UDNeuEinZElpFU



Enllaç de les vostres fotos:

https://photos.google.com/share/AF1QipPxm4C8vuOMovItJQS9JUPbprw8WmWOBRMj1ajUvPO0xthK8wFRfOXR3uMAjVqq5A?key=VnJkUWl6UFJZUExwSThRcm5EWTJFZUxXMUJEYjNB


Les noves publicacions que hi trobareu són:


- L'Adri de 4tA fent diferents activitats que ens enseneya amb dos videos: una coreografia molt guai i un repte amb una pilota de tennis. També ens envia una foto aprenent a tocar el piano.
- La Kristina també ens envia fotos amb diferents activitats: fent un conillet de pasqua, pintant un quadre d'uns atmellers en flor i un pollet de fusta.
-La Berta i el Martín estan fent moltes coses aquests dies: juguen a la terrassa, guarneixen un ou de pasqua i s’ho passen d’allò més bé al sofà de casa!
-L’Adrián (4rtA) ens mostra vàries cosetes: Els ous de pasqua que ha pintat, un repte que ha conquerit i ja per últim les seves dots com a cuiner fent la Mona!

-El Roc, les seves germanes i els seus cosin estan ben distrerts/es!
Us felicitem per tot el que esteu fent!
-L’Eduard i l’Armand (4rtA) han estat d’allò més entretinguts en aquesta setmana fantàstica de Sant Jordi. Com podeu veure han estat fent moltes coses: El·laborant caramels de mel i llimona, nyam!, manualitats amb paper de vàter i pintant unes roses precioses.
Així m’agrada que estigueu ben actius!




Esperem que a la tornada de les vacances ens continueu compartint les vostres activitats 
d'entreteniment!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada